About

About-omschrijving

Lifestyle- en portretfotografie is iets waar ik mij graag mee bezig houd. Ik vind het leuk om kleurrijke en oprechte momenten te vangen. Kijk gerust rond in de gallery voor voorbeelden van mijn werk.

Als je mijn werk wilt volgen, kun je mijn facebook pagina ‘liken’ om op de hoogte te blijven. Ik neem momenteel geen opdrachten aan en heb ervoor gekozen om mij op persoonlijke projecten te richten. Deze website blijft voorlopig nog bestaan als een portfolio.

About-omschrijvingAbout-omschrijving

 

 

 

 

Random-facts

Hartje Ik ben afgestudeerd als juf en orthopedagoog. Tijdens mijn studie ben ik naar aanleiding van verschillende fotocursussen met mijn fotografieonderneming begonnen. In 2014 ben ik begonnen om mijn portfolio op te bouwen en na een startende onderneming met fantastische opdrachten ben ik gestopt met het aannemen van opdrachten. Ik richt mij momenteel op portfolioprojecten.

Hartje Inmiddels zijn mijn foto’s al een aantal keer gepubliceerd, zoals in het online Flow magazine en Inspiratie magazine.

Hartje Afgelopen jaren heb ik met verschillende creatieve ondernemers samen mogen werken, zoals blog Magical Daydream en illustrator Cindy Timmer.

Hartje Een van mijn favoriete manieren om te ontspannen, is het kijken van films en series. Laat het vooral weten als je nog leuke aanraders hebt!

Hartje Over films gesproken… Ik kan het hele jaar door naar ‘cheesy’ kerstfilms kijken, ook tijdens de zomer.

Hartje Ik ben gek op achtbanen en wil graag nog een keer foto’s in een kermissfeer vastleggen, volop suikerspinnen en ronddraaiende carrousels.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren